Wood Onen tarina

Skipper tuoli

Olen toiminut puuseppänä jo yli 30 vuotta ja kartuttanut ammattitaitoani muun muassa keittiökalusteiden ja venesisustusten parissa. Työssäni laadulle on asetettu aina erityisen korkeat kriteerit ja kädenjäljen on pitänyt kelvata vaativille asiakkaille ympäri maailmaa.

Wood One Oy:n perustin 2008 ajatuksena työllistää itseni ja muutama taitava puuseppä kollega. Toiveissa oli alusta asti päästä toteuttamaan myös omia ideoita ja tuotteita.

Yrityksen kautta olemme päässeet monenlaisiin haasteisiin, joissa luovat ratkaisut ja ammattitaito on mitattu. Olemme uudistaneet Laivahinaajien sisustuksia, viimeistelleet edustustiloja, rakentaneet mittatilauskalusteita ja toteuttaneet arkkitehtien visioita, sekä kunnostaneet veneitä, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tämän lisäksi olemme luoneet myös omia tuotteita. Suunnittelemani kalusteet ja tuotteet ovat syntyneet halusta tehdä kauniita, laadukkaita ja käytännöllisiä esineitä. Lisäksi pyrkimykseni on aina löytää uusia ja fiksuja tapoja tehdä asiat.

Jatkossakin toivon voivani hyödyntää kokemustani ja osaamistani puuseppänä tarjoamalla palveluitani ja tuotteitani teille. Otahan yhteyttä tai tule piipahtamaan verstaallani Kokkolassa.

Asiakkaitamme ovat olleet mm.

  • YHB
  • Lindström invest
  • Fazer
  • Nautor
  • Baltic yacht